codemaker
DE CODEMAKER SOFTWARE OP MAAT VOORBEELDEN CONTACT
waarom maatsoftware? technologie interaction design

prijs

procedure

software op maat hoeft niet duur te zijn


op het eerste gezicht is software op maat een stuk duurder dan standaard software, maar in veel gevallen is de totale kost bij standaard software een stuk hoger.
software op maat zorgt ervoor dat je je werkprocess veel sneller kan laten verlopen, en tijd is geld... je kan veel tijd verliezen doordat de software net niet zo werkt als jij het gewild had, of omdat het niet precies aansluit bij jouw eigen werkwijze.

en aangezien de software op elk moment mee kan evolueren, hoef je geen tijd te verliezen met wachten tot de software een nieuwe functie voorziet. als jij vooruit wil, dan gaat de software mee.

codemaker.be prijzen


omdat codemaker.be een klein bedrijf is met lage algemene kosten, hoeft de prijs van maatsoftware ook niet hoog te zijn. door het gebruik van reeds bestaande (stukken) software als basis voor een project, hoeft ook niet alle software van de grond op gebouwd worden.
vraag dus gerust een offerte aan!


intellectuele eigendom


de volledige code (scripts) blijft het intellectuele eigendom van de programmeur (codemaker.be) en mag dus niet verkocht, doorgegeven of gewijzigd worden door derden.
aan de andere kant onthoudt de programmeur zich het systeem te verkopen aan de concurrentie (intellectuele eigendom van de klant).
+